Dongguan Bo Mao Electronics Co.,Ltd

Kroky zpracování postroje

Čas vydání: 2022-09-19 14:50:38  Hity: 18

acceptance Link: Je to hlavně přijetí příchozích materiálů. Pro základní testy lze použítnástroje ROHSnebo jinénástroje. Hlavníminebezpečnými látkami pro přijetí jsou olovo, rtuť, kadmium, bromovaný bifenyl polybrominovaný difenylether atd.

Place kvalifikované drátyna převodové přenosové drátěné stojan pro krmení drátu. V této době byste měli věnovat pozornost, abyste se vyhnuli poškrábání povrchu drátu.

thread řezání; V tuto chvíli se řezací stroj drátu použije k odříznutí drátuna požadovanou délku. Vytvořeno a pokračujte ve vinutí ponarovnání drátu, jinak bude poškozen drát anaváděcí kolo drátu. B. Pozornost musí být věnována ochlazení stroje Off
line, jinak dojde k selhání dat. Stripovací stroj je stripovací stroj, který funguje pomocí stlačeného vzduchu. Může svlékat dráty uprostřed, aby bylo možné připojit k poloze stripování drátu. Zařízení používá pneumatický přepínačnohou k ovládání startu a zastavení stripování drátu a může svlékat až tři dráty současně. Když je více drátů odizolováno současně, musí být tělo drátu rovnoběžné anepřekrývající se, jinak bude karoserie drátu stripováno. B. Buďte opatrní, abystenenechal prsty vstoupit do řady cestovního rozsahu stripovací čepele a krimpovací čelisti, jinak budou vaše ruce zraněny. Twisting stroj se používá hlavně. Specifikace a krimpování velikosti stripovánína kartě. První produkt musí podléhat vlastní kontrole vzhledu anapětí a speciální inspekce inspektory a hromadná výroba může být zahájena až poté, co je kvalifikována. N

test, konečný test se provádí pro produkt a produkt může být zabalen až poté, co je kvalifikován.-

a. Když je elektrická inspekce kvalifikována, počítač zobrazí kvalifikovanou kvalifikaci a poskytne dlouhý pípnutí.


b. Pokud jde o vzhled postroje,neexistuje žádná válcování hlavynebo zmenšení pásky, aninení vystaven ani otevřený vodič.



Předchozí: Výběr a návrh konektorového s...

další: No